18 Temmuz 2007 Çarşamba

www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması

Ünlü webmaster forumu www.r10.net 2007 yılının en iyi SEO cularını belirlemek amacıyla bir yarışma düzenlemiş. Amacımız Google de ” www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması ” cümlesi ile yapılan aramada en üstte olmak. Gerçekten çok güzel ödüller dağıtılıyor, ödüllere değinmek gerekirse.

Birinciye : http://www.trp.com.tr/ , http://www.haberodasi.com/ , http://www.tumlab.com/ internet sitelerinden toplam 2500 $ nakit para ödülü;

İkinciye : http://www.sondakikaci.com/ internet sitesinden HP NX 7300 Laptop ve http://www.ringofon.com/ internet sitesinden nakit 500 $ nakit para ödülü;

Üçüncüye : http://www.adayimtv.com/ internet sitesinden bir adet Sony Playstation 3

Bunun yanında ilk üç e giren yarışmacılara http://www.haberodasi.com/ a ait 400 sitede 32 radyo kanalında, 16 tv kanalında 1 ay boyunca ücretsiz reklam verme imkanı, http://www.neyinpesindesin.com/ internet adresinden 6 ay lık özel üyelik, http://www.r10.net/ adresinden 1 aylık text reklam verebilme imkanı sunuyor.

Görüldüğü üzere gerçekten birbirinden değerli hediyeler bizleri bekliyor çok sıkı ve heyecanlı bir yarışma olacağı kesin içimden kazanmak geçiyor tabiki ama heycanını tadmak ayrı bir duygu olsa gerek.

http://www.r10.net sitesinde bile bu cümle seçildiğine göre bu küresel ısınma artık bizi tehdit ettiği umarım herkes tarafından algılanmıştır. Her gün hem yarışma adına hemde bilgilendirme adına küresel ısınma ile ilgili çeşitli yazılar yazmaya çalışacağım umarım hepimiz için hayırlı olur.